anlama takilan :aa nikin portakal? anlamı ne? portakal :"prusyada ortalama kalori" demek... kefalin sazanov'un bulduğu bir ısı birimidir...
anlama takilan :senin adin kesin barbarostur barbie :sen oyle diyosan..
anlama takilan :ben seni çözdüm ha ha ha.. sen mavi esma sın di mi? bluesman :???!!!???....
anlama takilan :rot balans'mı lan bu ne böyle... roland :...
anlama takilan : nickin ne? bbc : bbc anlama takilan : ben de cnn, houhahahuaniohahahouehehe bbc : ......
anlama takilan :quenah ne demek quenah : bu geceki iç huzurunuz buna bağlı sanırım. anlama takilan : yok merak ettim sadece quenah : otururken poponun çatalı görünen adam demek anlama takilan : hmm quenah : mutlu musun anlama takilan : nece? quenah : bence anlama takilan : yok yani hangi dilde quenah : çad. afrikanın en ünlü muslukçuları cad'dan çıkar biliyosun anlama takilan : bilmiyordum neyse iyi geceler. quenah : sana da canım
anlama takilan :ehehe meraba ben de oturan karga. havada_ucan_kus:yazııık.
anlama takilan : sana borcum var mı? uçan kuşa borcum varda. havada_ucan_kus:komiksin, hadi görüşmemek üzere
anlama takilan : kuş başka nerde uçar ki? havada_ucan_kus: bekle göstercem şimdi.
anlama takilan :nickinin anlamı ne? jinofthelamp : bilmiyorum anlama takilan : e o zaman niye aldın bu nicki? jinofthelamp :ben almadım babam koymuş! anlama takilan : baban mı koymuş? jinofthelamp :aslında o da bu nicki koymamış ama... anlama takilan : ama? jinofthelamp :nüfus memuru yannış yazmış!...
anlama takilan : ingilizce biliyorum ama...yani nedir anlamı ne bu şimdi sillypoet : aptalşair anlama takilan :tamam da sen laf mı atıyorsun şimdi şairlere, öylese çok kötü ama! ...(uzun uzun yazar)... sillypoet : seni bile seviyorum...gerçekten...o yüzden...
anlama takilan : ahahaha ne garip nik ahaha anlami ne yaw bunun...zort...puhaa soylemesi bile komik zortezurtek : .....soyleme o zaman anlama takilan : peki anlami nee? zortezurtek : shiddetli osuruk efekti anlama takilan : zuhaha...peki nerden esti zortezurtek :kaba etimden...
anlama takilan : ehe ehe ehi hangi ülkenin kralısın? king :aşağı padagonya... anlama takilan : ehe ehe öyle bir ülke mi varmış.nerede oluyor bu ülke yeni mi kuruldu? king :hayır eski bayağı, yukarı pedagonyanın güneyinde.
anlama takilan : merhaba nickinin anlamı ne? whatever : bosver anlama takilan : ya niye boşveriyim merak ettim işte. whatever : herneyse anlamında yani anlama takilan : tamam anladım da nickinin anlamını soruyorum whatever : oeehh...
anlama takilan : sen Allahmısın ? evreninhakimi : haşa.. sümme haşa.. anlama takilan : o nick ne oyle ? evrenin hakimi yalnız Allahtır evreninhakimi : süphesiz ki.. ancak bunu seçerken öyle düşünmemiştim yani bunu seçerken "aman evrenin hakimi Allahtır ben de öyle birşeyim" diyerek seçmedim bilmem anlatabiliyormuyum... anlama takilan : anlatamıyorusun evreninhakimi :biliyorum...
anlama takilan : merhaba siyah martı siyah martı : merhaba anlama takilan : neden siyah siyah martı : neden olmasın?
anlama takilan :nickinin anlamı ne? zbam :biraz yaklaş bi. anlama takilan :nası ya? zbam :gel ha. tamam uzat kafanı. anlama takilan :napıyosun be? zbam :tamam dur öyle. "zbaaaaaaaammmmm"