| sonubelli | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
sonubelli Haftanın Üyesi
Mesaj Sayısı : 191 Yaş : 45 Nerden : ANKARA Kayıt tarihi : 20/09/08
| Konu: sonubelli Ptsi Eyl. 22, 2008 1:27 pm | |
| hasretim
hasretim sana birtanem gözlerine ellerine hasretim hani gittinya boş ellerim sesini duymaya hasretim... gülüşüne hasretim birtanem yanağımdan öpüşüne hasretim gözyaşımın bile dokunmadığı bıraktığın buseye hasretim... sohbetine hasretim birtanem yanımda olmana hasretim omzuna başımı koyupta seni seviyorum demeye hasretim...
sonubelli | |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Ptsi Eyl. 22, 2008 1:29 pm | |
| İMKANSIZIM!... Bakamadığım güneşim Tutamadığım yıldızım Rüyamda bile göremediğim Gönül sızım Sen yoksun yanımda Ben yalnızım Uykusuz gecelerim Sen aysızım!... İMKANSIZIM!... Bulunmayan adresim Bir kışım bin yazım Dilimde nihavent Sen hüzzam hicazım Atmaya kıyamadığım Sen kırık sazım Bana hayalin değil Sen sensin lazım!...
Sonubelli
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:29 pm | |
| Ve artık gidiyorum.. Gözyaşlarına aldırmadan sessizce... Bir rüzgarla beraber, GİDİYORUM...
Susmak yakışmaz derdin. Ben ise, yine susuyorum. Konuşma sırasını gözlerime bırakıyorum. Çünkü dudaklarım anlatamaz sana. Sebebi yok, sadece GİDİYORUM...
Yordu beni yaşananlar. Yoruldum artık. Her anım bir işkence, Her anım bir kabus. Sonu yok,bitmeyecek biliyorum. Belki uzzaklaşmak,belkide kaçmak. Ne dersen de ama GİDİYORUM...
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:30 pm | |
| Beklemedıgım bır anda hayatıma gırdın, Yaralarımı senle sarmak ısterken, Sen busbutun daha kotu yaraladın, Amaları keskelerı hıc cıkartamadık hayatımızdan, Insanların hayatına sorgusuz suvalsız gırıp sonra cekıp gıdenlerdenmısın sende, Bu ben nıye yanılıorum hep, Iste tamam bu dedıklerım yanıltıyor benı, Bu sana ılk ve son sıırım dınle benı, Sana yanmıs,askına ınanmıstım, Senle huzur doluydum,oyle alısmıstıkı bu yurek sana, Bu sıır sana yazıldı gece gozlum her satırında sen varsın, Bızım askımız bır hevesmıs dedın ya, Eger sen senı bu kadar seven bır yurege heves dıyosan, Hıc durma hemen gıt, Bu yurek sana olmadıgı gıbı kımseye heves olmadı, Ya sen bu devırın adamı degılsın yada ben, Anlamadıgım,cozemedıgım o kadar cok sey var kı anlatamadıgım, Simdi yenıden gelıp sevıyorum desen, Sensız yapamıyorum affet desen, Aglasan sızlasan agızınla kus tutsan, Sana heves olacak yurek yok bende, Benı tanıdıgını umarakk sana son sozum, Askından olsem bıle gururum asaletımdır,
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:30 pm | |
| Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım
Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim
Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin
Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı!
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:31 pm | |
| Karanlık gecelerde, ayrılıkların uzuntusunde, bılınmez dusuncelerde SEVDIM SENI........... huzunlu sarkılarda, ask dolu sıırlerde, ıssız gecelerde, SEVDIM SENI........... ozlem dolu gunlerde, sıtemlı sozlerde, Yanlızlıklarda, SEVDIM SENI........... Herkezın sustugu, Yıldızların agladıgı, Gecelerın boslugunda, SEVDIM SENI.......... Yanlızlıgımda, SEVDIM SENI.....
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:31 pm | |
| Sevgi dolu gülüm Elin yumuşak gülüm Nankör olanlar yanında olsun gülüm İyi olanlar senin gibi
Seni seviyorum gülüm Evrene sığmayacak kadar gülüm Vicdanen rahat ol gülüm İbret olsun aleme gülüm Yanında öl desen ölürüm O aşk bitmez gülüm Rahat ol gülüm Unutma acıyı çeken anlar gülüm Mahsum gibi aşkımız var gülüm
Gülistan da olur bitanem Ümidini kesme yeterki Lale bahçesi gibi Ümitsiz aşk olmaz Merak etma gülüm...
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:32 pm | |
| gözlerimde şimdi sana döktüğüm göz yaşlarım bir sen varsın aklımda birde karanlık bakan gözlerin
bu kent ağlıyor artık sensizliğin pençesinde kıvranıyor denizden çıkartılmış balık gibi çırpınıyor sensiz kalan aşkım
gittikce sessizleşiyor bu kent susma yemininde şimdi kalbim konuşuyor seni rüzgarda savrulur kara saçların
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:32 pm | |
| elvedayla süslenmiş bir aşkın kapıları hayatıma giren en güzel varlıksın hep öyle kalacaksın. birgün son yazımı yazacağımı bilsem yine eskisi gibi seni seviyorum yazardım her aşkın sonu 1avuç gözyaşı değilmi işte o gözyaşı bende bir hatıra gibi süslenmiş elveda olacak.....
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:33 pm | |
| Sanmaki unuttum gözlerini Hasreti yenmeyi basaramadim Gözlerim her yerde seni ariyor Yokluguna hala alisamadim Bilirim mutlusun kendi dunyanda Bir baska güzel var simdi rüyanda Gözümden sözümden uzak olsanda Yokluguna hala alisamadim Unuttum desemde sözlerim hep yalan Düslerde yasarim ben seni inan Ne olur yanimda olsaydin su an Yokluguna hala alisamadim Alisamadim gözlerinden uzak durmaya Alisamadim senden uzakta olmaya Alisamadim hasretinle yalniz kalmaya Alisamadim gülüm alisamadim
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:34 pm | |
| evet yine yaş gözümde yine kırık kalbim yine sellendi gözlerim ve yine sen
Ne gülücük kaldı yüzümde nede sevgi var artık kalbimde niye seveyim ben yine niye yaşayım ki aşkı
yeter artık gözlerimde yaş gönlümde aşk kalmadı yarın yine ağlatmayın bana artık yaşatın aşkı
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:35 pm | |
| gözümde kanlı yaşlar sevgin kalbimi dağlar gönlüm hasretinle yanar dön artık deli gönül
gülüm beklerim seni yanarım deli gibi bilirim aşk ateşini dön artık deli gönül
harabe sokaklar beni,beni onlar anlar ayrılığın beni yakar dön artık deli gönül
kapılar kapandı gönlüm tek sana yandı ayrılık aşık usandırdı dön,dön artık deli gönül...
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:35 pm | |
| giderken bakmadın arkana bir kez olsun bırak artık gözlerim dolsun bundan sonra şansın bol olsun beni sevmedin ya sana aşk olsun
gidemem bu diyarlardan sensiz sen artık ne yapacaksın bu dünyada bensiz artık çaresizsin çaresiz çünkü çok yanlızsın bensiz
aşkımı yazmaya kalsam dolacak kitaplar bizim arkamızda var sağlam ahbaplar bütün herkes şaadet etsin sana edecem büyük vaatlar
aşkımı ilan edecem sana sonra kimbilir ne diceksin bana biliyorum çok kızacaksın defol git diyeceksin bana
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:36 pm | |
| hayat yalan yalan dolan gözler yalan sözler yalan aşk denen kelime yalan dönsen bile sevmem seni yar!
sözlerine inanmıştım bırak sevmeyi sana tapmıştım seni kendime eş saymıştım dönsen bile sevmem seni yar!
ayrılık sonumuz oldu yanlızlık yoldaşımız senin gibi yalancı dünyada dönsen bile sevmem seni yar!
beni bırakıp gittin ellere çaresizce eli kolu baglı sen bir yabancı sen bir yalancı artık dönsen bile sevmem seni YAR!!!
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:36 pm | |
| bilmem anlatacakmıyım sana bu derdimi bilmem anlarmısın beni bu mısralarda ama bil artık sana SUSUYORUM artık gözlerimden yağan yağmurlara rağmen yüreğimde kopan fırtınalara ve enkaz altında kalan umutlarıma rağmen bil sana SUSUYORUM artık gün ve gün sönmez bu denen bu ataeş lapa lapa yağan yalnızlık çişil çişil yağan göz yaslarım ve gümbür gümbür çarpan bu kalbe inat bil artık sana SUSUYORUM haberin ola bayramın ola ben susuyorum hemde çığlık çığlığa
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:37 pm | |
| Gittiğim yerlerde yoksun birtanem, Taş yürekli misin, taş yürekli mi?... Bir Mecnun misali yollara düştüm, Taş yürekli misin, taş yürekli mi?...
Feryat etti gönlüm umursamadın, Aktı göz yaşlarım duyumsamadın, Kırıldı ümidim önemsemedin, Taş yürekli misin, taş yüreli mi?...
Bahar geldi çiğdem gibi açmadın, Aşk şarabı sundum sana içmedin, Sevda otağıma niçin göçmedin? Taş yürekli misin, taş yürekli mi?...
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:37 pm | |
| seviyorsun sonunu düsünmeden iyi ve kötüyu unutuyorsun tek onun adini tasiyorsun seve seve bitiyorsun hep hatasinda affetiyorsun
sevdini kaybetmek istemiyorsun bütün yaptiklarini görmek istemiyorsun birde bakmissin o seni unutmus o seni sevmiyormus o seni düsünmüyormus bile
aci o kadar büyük oluyor ki hayatin anlamini görüyorsun aglayip aglayip süzülüyorsun toprak olup ölüyorsun
o da bir kus gibi ucuyor gidiyormus sevgiyi bir kabus olarak görüyorsun ve gercek hayata dönüyorsun
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:38 pm | |
| [b]Mühürlemiştim sandım ellerini ellerime Unutamam diyordum yanılmısım Rasladıgımız her yerde kokunu arar olmustum Arkana dönde bir bak neler kaybettiğine Tükendm artık tükettin beni degerımı bılmedıgın için
Mutlulugn sadece senden ibaret oldugunu sanmıstım Umutlarımın,hayallerımın hepsini sana adamıstım Resmin baş ucumda her gece aglamıstım Aşkların en guzelını sende tatmıstım Tek sewilmeye değer kişi sensin sanmıstım
yazık yanılmışım
alıntı | |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:39 pm | |
| Kararın şeytanı bahtiyar etti, Merhametle vicdan istemiyorum. Ne minnet, ne rica, ne söz kâr etti, Hatır için kalan istemiyorum.
Yine yemin ettim, sevgiye aşka, Ayrılık yerleşti, boş kalan köşke, Şeytanla birleşen felekten başka, Halimize gülen istemiyorum.
Altından çekerek, saç tellerini, Dağıttın gönlümün temellerini, Ağlatanım sensin, çek ellerini, Gözlerimi silen istemiyorum.
Ömrümü öğüten değirmen kurdun, Hasret kurşunuyla göğsümden vurdun. Bir zaman ''yoluna ölürüm'' derdin, Öldürerek ölen istemiyorum.
Yazık ettin desem, yazık az gelir, İçli ağıtlarım sana saz gelir, İçimden gitmene itiraz gelir, Söyleyemem, bilen istemiyorum.
Sensiz sevdalarım yağmalık maldır, Yükle gözlerine, hepsini kaldır. Boşalan yerlere özlemi doldur, Bundan sonra talan istemiyorum.
Sardığı dünyamı sevdadan soyan, İçine Mecusi Ateşi koyan, Ağlayarak dönen, pişmanlık duyan, Saçlarını yolan istemiyorum.
Kirpiklerin çatal, saçların lüle, Hüzünler üflersin sönmemiş küle, Yolun açık olsun, git güle güle, Ne özür ne yalan istemiyorum.
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:39 pm | |
| Gece yarısı, yine seni arıyorum, Hava soğuk, üşüyorum. Ellerimde kitaplarım, yüreğimde umutlarım. aklımda sen… sen varsın.
Sokaklar baştan başa sessiz.-Kimsesiz. Ben, üşüyorum….
Kaldırımlar uykuda, şehir uykuda. Bense, yollarda umutlarımla. Bir ben varım bu tenha sokaklarda. Birde vaz geçilmez dostum, Gölgem var ardımda, Ayışığında…
Üşüyorum, Sensizliğin uçurumunda….
Üşüyorum….
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:40 pm | |
| Bir soğuk hüküm sürer burada Zaman rutubetli mevsim şimdi kış Herşeyden değerliydi bilinen ne varsa Uzakta şimdi o yakıcı bakış
Acı olsada yalan gerçeklerini görmek ne iyi Ufak sandığın bazen gökyüzü kadar büyük Kurumuş denizde yürümez gemi Uzakta şimdi o mabed kırık ve dökük
Bir gün gelip üzerine yağacak herşey paramparça Olmak istersin o zaman bana en yakın Toplamak isteyeceksin benden kalan ne varsa İçini saracak tarifsiz bir yangın
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:41 pm | |
| Bana beni unut diyorsun nasil unuturum gülüm seni, unuturum belki beraber oldugumuz geceleri unuturum elele gezdigimiz yollari unuturum hatta ilk seni öptügüm o günleri ama seni, seni asla.
Unut diyorsun, unuturum, unuturum Denizin dalgalarini rüzgarlarin sesini hatta bu dünyanin dört kösesini, ama seni, seni asla.
Unut diyorsun, Unuturum Unuturum yagmur yagmis topragin kokusunu unuturum ölümün korkusunu unuturum hatta en samimi dostumu Annami, Babami herseyimi, ama seni, seni gülüm asla !!!!!!
alıntı
| |
|
| |
sonubelli Haftanın Üyesi
| Konu: Geri: sonubelli Salı Eyl. 23, 2008 6:42 pm | |
| Ayrılığın hüznü çökmüş bağrıma, Zalim gurbet dayanamam ben buna. Yaptıkların çok gidiyor ağrıma Zalim gurbet dayanamam ben buna.
Küçük yaştan boynu bükük gezerim, Kendi efkarımı,kendim yazarım. Unutma ki bir gün olur bezerim, Zalim gurbet dayanamam ben buna.
Her parçamı dört bir yana savurdun, Ateşlerde yaktın,közde kavurdun. Hiçmi acımadın,vurdun ha vurdun, Zalim gurbet dayanamam ben buna.
Sabır sebat ayrılığa çaremi, Neşter vurdun tazeledin yaremi. Kargamışta koydum ciğer paremi, Zalim gurbet dayanamam ben buna.
Ayrılığın vakti geldi.Çarem yok, Gurbet ciğerime,sapladın bir ok. Öyle bir sevgi ki,her sevgiden çok, Zalim gurbet dayanamam ben buna.
Demir ÖZDEMİR’im,özümde benim, Dünya bile yoktur.Gözümde benim. Gurbet sana geçmez sözümde benim, Zalim gurbet dayanamam ben buna.
alıntı
| |
|
| |
inadina_MuslumBaba Admin & Kurucu
Mesaj Sayısı : 247 Yaş : 35 Nerden : ANKARA Lakap : DERMAN Kayıt tarihi : 17/09/08
| |
| |
| sonubelli | |
|